Vi er Los & Co

Vi vokste opp ved havet

I 2008 bestemte blant andre Jo Espen, Ragnar og Jan Christian seg for å følge drømmen om å seile sin egen skute. Los & Co er inspirert av havet, og av skipslosen som skaper trygghet under vanskelige forhold. Med mange venner og lite penger fikk de leie Skuret på Vippetangen av Oslo Havn.

«Losen har som yrke å hjelpe og føre fartøy i havn
gjennom vanskelige farvann»

Ambisjonen var å bli et ledende miljø innen merkevarebygging, gjennom å forene forretningsforståelse og kreativitet. Ingen liten ambisjon. Akkurat som å mestre havet.

Markedsføring basert på innsikt

Vi forstår før vi forteller. Markedsføring basert på kulturforståelse er vårt DNA. Kulturforståelse handler om å vite hvordan en syklist, fotballsupporter eller bærplukker er. For å treffe ønsket målgruppe, er vi opptatt av å forstå dem vi snakker med. Vi jobber ikke bare for vår egen kunde, men like mye for kundens målgruppe.

Vi vil skape noe folk bryr seg om. Som folk forstår og ønsker å bruke. Vi vil skape noe som folk oppfatter og ønsker å engasjere seg i. Noe kunden trenger. Det er mange virkemidler som må beherskes for å skape gode resultater. Noen oppgaver er du best skikket til å gjøre selv, andre behersker vi. Når vi trenger å samarbeide med flere, så anbefaler vi det.

Kompetanseområder i Los & Co

Som er tverrfaglig byrå, tilbyr vi spisskompetanse innen flere fagområder. Og vi setter vår ære i å integrere virkemidlene på en måte som skaper resultater.

Ikon for Kreativitet og innholdsutvikling

Kreativitet og Innholdsutvikling

Kompetanseområdet Innholdsutvikling består av kreatører og journalister som skaper både kreativt og redaksjonelt innhold til alle flater.

Vi har folk fra Westerdals og fra journalistikkhøgskoler. Erfaringen spenner fra 0 til 30 år i mediehus, PR-byråer og de største reklamebyråene både i Norge og internasjonalt. Våre kreatører har vunnet priser i effekt- og kreativitetskonkurranser, som Stella, Gullblyanten og i Cannes.

Sjekk ut kebabpizza-filmen som sikret sølvfisk for OneCall i desember 2016.

ikon for Design og Produktutvikling

Design og Produktutvikling

Vi jobber med design til print og digitale flater. Ønsker du friske tanker rundt identitetsutvikling, produkt- og pakningsdesign, så snakker vi gjerne med deg. Vi gjør også små og mellomstore prosjekter innen digital produkt- og tjenesteutvikling.

Designerne kommer fra ulike fagmiljøer, der mange har lang erfaring fra rene designbyråer mens andre har jobbet tverrfaglig innenfor reklame eller grafisk for virksomheter. Designerne har flere ganger fått Merket for god design for sine oppdragsgivere.

Les mer om navn og identitet for Raw Air, den nye norske hoppuka.

ikon for Media Solutions

Media Solutions

Vi jobber med medierådgivning direkte mot kunder, men opererer også som interne ressurser mot kundeteam der kunden ikke bruker Los & Co til mediehåndtering. Vi har spesialkompetanse innen Social Media Management, Influencer Marketing, CRM og SEO-rådgivning, men også kompetanse på rådgivning rundt de tradisjonelle mediekanalene.

Folka kommer fra mediebyråer, markedsavdelinger, CRM-miljøer, rene digitale rådgivningsmiljøer og oppstartsvirksomheter.

Som sertifisert Google-partner gjør vi mediekjøp knyttet til hele Google-sfæren (AdWords, YouTube og Gmail), og vi jobber tett med Facebook der vi mottar jevnlige oppdateringer om utvikling i annonseprodukter.

Se hvordan vi jobbet med Daniel Kvammens Express Tour for Nettbuss.

Ikon for Kundesamarbeid

Kundesamarbeid

Konsulenter og prosjektledere har den daglige kontakten med våre oppdragsgivere. Her utarbeides strategiske planer og budsjett, samtidig som alle prosesser kvalitetssikres og følges opp i tråd med avtalte leveranser.

Konsulentenes bakgrunn er fra andre reklame- og innholdsbyråer, mediebyråer og kundesiden hos noen av Norges største merkevarer. Prosjektlederne er vant til å følge opp store produksjoner som omhandler alle flater.

Stressa hverdag? Kom i Flytogmodus sammen med Flytoget.

Få nyhetsbrev fra oss!

* obligatorisk felt

BESØKSADRESSE

Skur 41
Vippetangen
0150 Oslo

POSTADRESSE

Postboks 398
Sentrum
0103 Oslo