Unil

Du brukte hvert fall miljøvennlig vaskemiddel

Bilde til front

Det er ingen hemmelighet at det er kjedelig å vaske - enten det er å vaske badet, brette nyvasket tøy eller ta ut av oppvaskmaskinen. I Unik RentHjem sin nye kampanje hylles hverdagsheltene som i hvert fall prøver.

Prosjekt status

Pågående

Samarbeidspartnere

Pryserfilm

År

2020

Los & Co står bak kampanjen, som er produsert av Pryserfilm med Christian Skolmen på regi.

– Fordi Unik RentHjem er en miljøvennlig vaskeserie, kan du alltid sitte igjen med ren samvittighet, enten du har dratt over benken eller vasket hele huset, forteller kreatørene i Los & Co, Caroline Johnsen Nordby og Hedvig Haraldstad.

Med kampanjen ønsker Unik Rent Hjem å skille seg ut fra andre vaskemidler ved å fremstille vaskingen slik den ofte egentlig er, nemlig litt fort og gæli’. 

– I vaskemiddelreklamer er folk flest vant til å se den smoothe vaskingen og det skinnende resultatet. Det er sjelden sånn folk vasker hjemmet sitt. For oss er det en selvfølge at vaskemidlene våre er effektive, derfor ønsker vi å få frem det som skiller oss ut. Med Unik RentHjem får du gode, miljøvennlige vaskemidler til en rimelig penge. Også er det jo opp til hver og en hvor nøye de vasker, sier Pernille Løvås, Brand Manager i Unil.