Hold

Hold Student

Hverdagen påvirkes mer og mer av teknologien rundt oss, og i jakten på å konsumere mer blir vi stadig mindre konsentrerte.

Prosjekt status

Ferdigstilt

Samarbeidspartnere

År

2018

Hold er en mobilapp som belønner studenter for å fokusere på skolen, ved å fjerne deres største distraksjon, nemlig mobilen. Dette gjøres ved at tiden brukerne er inaktive på mobilen, eller ‘på hold’, konverteres til poeng som kan brukes til å få gode deals i appens markedsplass. Partnere stiller med belønninger som gratis kaffe, snacks, bedre lånerente, eller et stipend. Dette gir dermed dobbel belønning til studentene; både sparte penger og bedre resultater på skolen.

Hold har brukt det norske markedet som et testmarked og resultatene har så langt vært over all forventning. På tross av et minimalt markedsbudsjett, på ca 20.000 kr, har kampanjen fått mye positiv PR og viral spredning. I løpet av kampanjeperioden var studentene ‘på hold’ i over 300 000 timer – i snitt 4,5 t pr dag. Totalt er 40% av alle studentene ved høyere utdanning nå Hold-brukere. Dette tilsvarer 90.000 studenter, og 9 ganger så mye som målet på 10.000 brukere. Appen er nå også rullet ut i Storbritannia, og flere europeiske land vil følge etter.

Los & Co har sammen med kunden jobbet med konseptutvikling, tone of voice UX/UI og design av appen.