Nettbuss express

«Norge Rund» med Humornieu

I løpet av våren har frilansere og komikere i Humornieu reist rundt i Norge med Nettbuss. Resultatet er blitt en tv-serie som ikke er en tv-serie. Serien har fått navnet «Norge Rund» og er utviklet i samarbeid med Los & Co, hvor Marius Halvorsen og Karl Nystøyl har vært kreativt team. 

Prosjekt status

Ferdigstilt

Samarbeidspartnere

Humornieu

Nettbuss

År

2018

Hver uke blir det lagt ut nye episoder på humornieu.no.

Vi er vel den første enkeltstående nettplattformen i Norge som har laget et tv-program som ikke går på tv og ikke har en kanal i ryggen.
– forteller prosjektleder Kim Midtlie i Humornieu.

På overflaten kan «Norge Rund» minne om det kjente NRK-programmet «Norge Rundt». Men det ulmer under overflaten, ikke minst i miniserien «Hulen». Hver episode varer mellom 15-20 minutter, og er filmet i Ørsta, Grimstad, Hemsedal, Ulsteinvik og Råde.

– I tre år har vi fulgt en klar strategi for Nettbuss express, forteller rådgiver Harald Seip i Los & Co. Vi har gått bort fra tradisjonelle kampanjer og heller tatt rutenettet til Nettbuss i bruk, for å fortelle historier fra Norge utenfor storbyen på en måte som treffer en ung målgruppe. I 2016 holdt Daniel Kvammen over 50 minikonserter på stoppesteder med turneen «Express Tour». I 2017 lot vi nordmenn vise frem sine favorittsteder til flyktninger i «Vis meg Norge!».  I år ble svaret «Norge Rund» med Humornieu.