Tekna

Norges lengste heispitch

Tekna kom til Los & Co med et ønske: Å fortelle sine medlemmer hva som er kjernen i medlemskapet. Det viste seg at kjernen var nokså stor.

Prosjekt status

Pågående

Samarbeidspartnere

WeMake

År

Tekna er Norges største fagforening for folk med mastergrad i naturvitenskap eller teknologi, og tilbyr blant annet juridisk bistand, faglige tilbud og nettverk over hele landet, samt en av landets beste bank- og forsikringsavtaler.

Å fortelle det kort var, vel, ikke så enkelt. 

– Oppdraget vi fikk var å lage en rask og effektiv fortelling om alle fordelene til Tekna, forteller Nikolai Andersen og Karl Nystøyl, kreativt team bak jobben. Litt av utfordringen er at Tekna har veldig mange fordeler og vi har kort tid på å fortelle dem. Så vi spøkte litt med at dette må bli en ekstremt lang heispitch og begynte å lete etter en heistur som tok ekstremt lang tid.

Og etter å ha innsett at Mponeng-gullgruven i Sør-Afrika ble vel friskt, rettet vi blikket mot Norge. Her fant vi ut at Norges lengste heis, ikke går i et hus, men i Hardangerbroen. Når den broen i tillegg er bygd med god hjelp av mange Tekna-medlemmer, begynte brikkene å falle på plass.

Og heisturen kunne begynne.