Hurtigruten

Plant your flag with Hurtigruten

I november går startskuddet for den største globale kampanjen noensinne for Hurtigruten. Denne gang er ikke norskekysten en del av satsingen. I stedet er hovedfokus Antarktis, Amazonas, arktisk Canada, Grønland og Svalbard.

Prosjekt status

Pågående

Samarbeidspartnere

Værsågod

Fantefilm

År

2016

Storsatsingen fra Hurtigruten går under navnet ”Plant Your Flag” og er den største satsingen på explorer-reiser siden selskapet ble grunnlagt i 1893. Et av hovedmålene med kampanjen er lanseringen av Hurtigrutens nye hybridskip MS Roald Amundsen.

– Det kreative universet er bygget rundt Roald Amundsens polferd til sydpolen i 1911, og er en oppfordring til reiselystne mennesker om å plante sine egne flagg med Hurtigruten. Gjennom minidokumentarer, reklamefilmer, egen landingsside, annonser, digital spredning og CRM-plan møter vi et knippe internasjonale eventyrere, eller explorers, som alle ønsket å plante et flagg for en hjertesak, forklarer kreatør Jo Espen Johansen i Los & Co.

Plant your flag with Cecilie Skog

Plant your flag with Johanna

De norske representantene er eventyrerne Cecilie Skog og Aleksander Gamme. De internasjonale prosjektene kommer fra de amerikanske fotografene Pete McBride og Tim Kemple, den britiske fuglekikkeren David Lindo, den svenske Antarktis-fareren Johanna Davidsson og Hurtigrutens egen ekspedisjonsleder Karin Strand. Hovedmarkedene for kampanjen er Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrike, USA og Storbritannia.

– I Hurtigruten er vi opptatt av å fortelle ekte historier og komme tett på de fantastiske opplevelsene de reisende har med oss. Denne kampanjen vil i stor grad bidra til å posisjonere oss som en av verdens ledende leverandører av explorer-reiser, spesielt til polare reisemål, sier Vice President Marketing i Hurtigruten, Lisbeth Bjerknes.

Filmene er laget i nært samarbeid med Fantefilm, og regissørene Gaute Hesthagen og Andreas Kleiberg.

Se alle filmene i mediaplayer på toppen av siden eller på www.plantflags.com

Frontpage Desktop
Antarktis

Plant your flag with David Lindo

Plant your flag with Pete McBride