Senior Rådgiver

Vi ser etter en strategisk sterk og helhetstenkende rådgiver med god forretningsforståelse. Vi leter etter deg som har bred erfaring med å ta fram og benytte innsikt om kundens målgrupper og bransje. Du motiveres av å utvikle prosjekter som støtter kundens langsiktige strategi, uansett om uttaket blir identitet, kommunikasjon eller produkt/tjeneste. 

Du har bred digital erfaring, og et godt blikk for kundeopplevelser og forbrukeratferd. Du har sittet tett på forretningsutviklingsprosesser en stund – gjerne på begge sider av bordet.

Andre vil beskrive deg som en naturlig sterk relasjonsbygger, som gjør byrået til en partner kunder ønsker å være på lag med. Selv identifiserer du deg med kundens situasjon og ser på rådgivning som grunnlaget for utvikling av kundeforholdet.

Vi tror du sitter i en sentral posisjon i en markedsavdeling eller i et byrå i dag, og at du er dreven i å gjennomføre strategiprosesser alene og i team. Du er en kommersiell inspirator og sparringspartner med stor gjennomføringskraft, både internt i byrået og mot kunde.

Søknad og eventuelle spørsmål rettes til Ellen.