Da vi fylte ti år – med å se ti år frem i tid

Konfransier Ragnar Roksvåg på scenen

I begynnelsen av desember inviterte vi kunder og samarbeidspartnere til jubileumsfest i Posthallen med å se ti år frem i tid.

Dato

2018

Skrevet av

Christina Lystad

Mye har endret seg siden Posthallen var Norges viktigste medie- og kommunikasjonskanal. Nå ville vi finne ut hvor fort utviklingen vil gå i årene som kommer.

Sammen med inFuture hadde vi analysert fire bransjer og sett på hva som vil påvirke dem de neste ti årene. Trendanalytiker Camilla Tepfers fra inFuture presenterte eksempler på de trendene som kom til å påvirke utviklingen.

Deretter involverte vi gjestene til en liten spørreundersøkelse. Målet med seansen var at vi sammen skulle få et felles perspektiv på de utfordringene og mulighetene vi står overfor de neste årene.

Den svenske futurolog Magnus Lindkvist er kåret til ‘årets taler’ og avsluttet den faglige delen med å holde et foredrag som mest minnet om et show. Her fortalte Magnus om hvordan det neste tiåret vil forandre seg for oss som mennesker, forbrukere, samfunnsborgere – og hva dette vil bety for bedrifter og samfunnet vårt som helhet.

Etter hvert kom Cezinando på scenen med sine mest kjente låter, rørende tekster og ga en bit av seg selv til publikum. Deretter var det duket for The Cavebones, et rockabillyband fra steinalderen med Los & Co-gründer Jo Espen Johansen på vokal.