Ny ansatt!

Flere flinke folk velger Los & Co

DSC01932

Los & Co har stadig mer å gjøre, for både eksisterende og nye kunder. Syv nye kollegaer skal styrke staben med verdifull spisskompetanse, erfaring og kapasitet.

Dato

20. August 2019

Skrevet av

Kaia Elise Hødnebø Nelson

Kategori

Ny ansatt

Ingunn Vassvik Michelsen kommer fra NRK, hvor hun i 17 år har jobbet bredt i ulike nyhets- og aktualitetsredaksjoner lokalt og sentralt. Som kommunikasjonsrådgiver skal hennes medieforståelse, samfunnsengasjement og historiefortelling komme kundene på skuret til gode:

– Etter 17 år i NRK er jeg klar til å prøve noe helt nytt. Mitt ønske om å være i et innovativt miljø faller godt sammen med det Los &Co har å tilby: Spennende prosjekter, inspirerende og gode verdier og ikke minst et strategisk, kreativt miljø som leverer så det suser for kundene sine, forteller Ingunn.

Mette Løland har 25 års fartstid som prosjektleder hos blant annet Kitchen, Ernö og McCann. Mette har jobbet med kjente merkevarer som Rema, Maxbo og Tine, og har vært med å vinne priser i Gullblyanten for kunder som Ruter, Forsvaret og Krafttak mot Kreft.

Hun gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer som kundeansvarlig i Los & Co:

– Jeg mener Los & Co er helt unike på å kombinere forretningsforståelse med kreativitet, og er imponert over byråets tverrfaglige tilnærming. Jeg gleder meg veldig, ikke minst til å lære mer av den dyktige gjengen med all den spiss- og fagkompetansen som vi besitter her på Skuret, forteller Mette.

Sammen med Alexander Blomquist skal hun styrke byråets stab av kundeansvarlige. Alexander har bakgrunn som kreatør og rådgiver, med over 20 års erfaring fra arbeid med noen av landets største retailkjeder.

– Det er spennende å være tilbake i et stort miljø preget av både fagspesialister og strategisk tyngde, forteller Alexander.

Sophie Moxnes Stabell ble ansatt i Los & Co etter at hun rodde over Atlanteren i 2018 med byråets logo på årene. Sophie har en master i ledelse fra London School of Economics, og jobberfaring fra prosjektledelse og organisasjonsutvikling i Schibsted. 

– I motsetning til mye av tiden på havet, er ingen dager på Skuret like. Jeg er omringet av superflinke folk, som hele tiden utfordrer og gir spillerom til å teste nye løsninger og ny teknologi, forteller Sophie.

Staben er også utvidet med Thomas Vedde Kirkeby som tekstforfatter og Viktor kruse som designer. I tillegg er Trond Søbstad kommet ombord som digital medieplanlegger.