Flere talenter til Skuret

Kaia og Martine smiler til kamera

Kaia Hødnebø Nelson og Martine Rokne er nyansatte i Los & Co, henholdsvis som kundeansvarlig og SEO/SEM-rådgiver.

Dato

16. April 2018

Skrevet av

Christina Lystad

Kaia har ni års bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver i JKL Group (i dag kalt MSL Group), og har de siste tre årene jobbet som kommunikasjonsansvarlig for Oslo arkitekturtriennale. Nå er hun på plass som kundeansvarlig hos Los & Co.

– For meg er det helt nytt å jobbe et sted hvor hele spekteret av kommunikasjonstjenester er samlet under ett tak. Jeg er allerede fascinert over dynamikken på Skuret og alt som blir levert i de ulike kanalene. Det blir lærerikt og gøy å finne sin egen plass i dette velsmurte maskineriet ytterst på bryggekanten, forteller Kaia.

Martine har på sin side erfaring fra et startup-selskap i Lisboa, hvor hun jobbet med SEO, SEM, innholdsproduksjon, merkevarebygging og Facebook-annonsering. I Los & Co vil hun primært jobbe med SEO og SEM, med både analyse og oppdatering av innhold.

– I Los & Co har jeg allerede fått flere spennende oppgaver. Ingen kunder er like, og alle har forskjellige behov. For noen kunder gjør jeg kanskje en liten SEO-analyse for å avdekke problemer og finne muligheter, mens hos andre kunder overhaler jeg kanskje hele hjemmesiden deres, forteller Martine.

Vi ønsker begge to velkommen.