Ny ansatt!

Her er våre nyeste medarbeidere

Nyeste medarbeidere

– Stadig flere kunder liker vår tilnærming til strategiske utfordringer og kommer til oss med vekstambisjoner. Med disse flinke folka styrker vi laget på  tvers av fagområder, forteller Bård Skjørtorp.

Dato

2019

Skrevet av

Kaia Elise Hødnebø Nelson

Kategori

Ny ansatt

Denne gang er staben utvidet med en seniorrådgiver, en prosjektleder, to grafiske designere og en controller: 

Jørgen T. Helland  kommer fra stillingen som Strategy Director i Scandinavian Design Group (SDG). Han har over 20 års erfaring med merkevarebygging, digital markedsføring, sosiale medier og design. Før han kom til Los & Co har han vært Head of digital i BrandLab og tre år som Director of Brands & Digital Marketing i Schibsted, hvor han blant annet hadde ansvar for merkevareprosessen konsernet gikk gjennom i 2016.  I SDG har Jørgen jobbet med kunder som Vipps og Fortum.  

Som Senior Rådgiver vil han bistå Los & Co sine kunder med oppdrag innen merkevarestrategi, innsiktsarbeid og konseptutvikling, en type oppdrag det blir stadig flere av i kundeporteføljen.

– Jeg gleder meg til å jobbe med noen av landets største og mest interessante merkevarer i et variert miljø med skikkelig flinke folk. Los & Co har flere redskaper i verktøykassa, som er ekstra spennende når jeg fra før har jobbet mye med utgangspunkt i designtilnærmingen til merkevarefaget, forteller Jørgen.

Anja Skistad og Solveig Roggenbihl er begge grafiske designere med lang erfaring fra byrå og arbeid med store merkevarer innen blant annet detaljvarehandel. 

Karoline Bye Olerud er ansatt som ny prosjektleder. Hun har byråerfaring fra Kitchen og Trigger og har jobbet utstrakt med events og TV-produksjoner blant annet i Eyeworks Dinamo. 

Bente Ødegård skal holde orden i rollen som Skurets Controller.