Ny ansatt!

Lillian Ayla Ersoy blir digital design lead

Lillian Ayla Ersoy til Los Co

Velkommen til Lillian Ayla Ersoy som Skurets nye digital design lead. Med sine 15 års erfaring innen design, merkevarebygging og digital tjenesteutvikling vil hun styrke teamet vårt ytterligere på digitale designprosesser. 

Dato

11. Februar 2020

Skrevet av

Kaia Elise Hødnebø Nelson

Kategori

Ny ansatt

Lillan kommer fra stillingen som designdirektør i digitalbyrået Hyper og har tidligere vært kreativ leder i BEKK. 

Hun vil drive utvikling av digitale prosjekter sammen med kunder, samarbeidspartnere og resten av det tverrfaglige kommunikasjonsmiljøet på Skur 41.

– Los & Co er et bredt men intimt fagmiljø som kombinerer digital ekspertise med forretningsforståelse, merkevaredesign og historiefortelling. Jeg oppfattet raskt et miljø som evner å tenke kreativt og smart, og som evner å komme raskt i mål med løsninger som fungerer både for målgruppen og merkevaren. Deres tilnærming bærer preg av stor ekspertise, nysgjerrighet og takhøyde for å videreutvikle den metodiske verktøykassa på jakt etter best mulig løsning for kunden. Dette gleder jeg meg til å være en del av, forteller Lillian. 

– Vi er stadig mer avhengig av digital designkompetanse for å kunne løse våre kunders merkevareutfordringer på en helhetlig måte. Her har Lillian og Los & Co mye å tilføre hverandre. Vi er glade for at hun blir en del av teamet vårt, forteller daglig leder i Los & Co, Bård Skjørtorp. 

– Innen merkevarebygging blir digital forståelse stadig viktigere å inkludere på riktig sted både i innsiktsfasen og som en del av løsningen, forteller Lukas Szachanski, senior digital rådgiver i Los & Co.