Lindorff valgte Los & Co

Teamet som jobber med Lindorff

Etter en omfattende byråkonkurranse har Lindorff valgt Los & Co som ny byråpartner for de neste årene.

Dato

5. Januar 2018

Skrevet av

Christina Lystad

Lindorff har over hundre års erfaring med å hjelpe folk med å finne løsninger på betalingsutfordringer. I dag leverer de tjenester innen inkasso, fakturering, betaling, kredittopplysning, låneadministrasjon og porteføljekjøp. Framover skal Los & Co bistå med kommunikasjonstjenester.

– Vi ønsker å veilede både folk og virksomheter mot en sunnere økonomi. Tankene og tiltakene Los & Co presenterte i pitchen harmonerer godt med vårt syn på hvordan vi skal befeste og utvikle posisjonen som Europas ledende innen kreditthåndtering. Samtidig er det mye i Los & Co sitt tankegods som utfordrer oss – og ikke noe er bedre enn det, sier Markedssjef i Lindorff, Janne Solberg.

Etter byråvalget har Lindorff og Los & Co allerede kommet godt i gang med samarbeidet. Og gjengen fra Skur 41 på Vippetangen er entusiastiske med tanke på oppgavene som venter.

– Det var særlig Lindorff sitt fokus på problemløsing vi fant interessant. Det at de har et ønske om å forstå bransjene og menneskene de jobber med slik at de kan legge til rette for at færrest mulig havner i økonomisk uføre, sier Rådgiver i Los & Co, Bjørn Kjetil Tønnessen.