Ny ansatt!

Ny prosjektleder og produsent på Skuret

Eva og Anniken smiler til kameraet

Vi ønsker Anniken Gauslaa og Eva Reppen velkommen til Los & Co. Kombinert har de med seg sterk digital erfaring, CRM-kunnskap og tidligere mediebyråerfaring.

Dato

31. August 2017

Skrevet av

Christina Lystad

Kategori

Ny ansatt

I Los & Co skal Eva jobbe som produsent og Social Media Manager. Det innebærer intern og ekstern rådgivning, men også ledelse av SoMe-produksjoner, influencer marketing, samt ledelse av eksterne eventer. Fra før av har hun flere års byråerfaring, både fra medie- og reklamebyrå i både inn- og utland. De siste to årene har hun jobbet i Marvelous, med totalansvar for prosjekter – fra konseptutvikling til produksjon. Da spesielt rettet mot sosiale medier. I Los & Co blir det flere kunder og ikke minst, flere kolleger.

– Jeg kommer fra et mindre byrå og syns det er utrolig spennende å plutselig få rundt 70 nye, dyktige kolleger jeg kan lære av. I tillegg ser jeg frem til å jobbe med mange spennende og utfordrende kunder. Skurets beliggenhet er jo ikke akkurat feil den heller, sier Eva.

Anniken kommer inn som prosjektleder, etter å ha jobbet med både reklamefilm, print, radio, nyhetsbrev og digitale produksjoner i TRY det siste halvannet året. Før det jobbet hun som konsulent og kundeansvarlig i Bisnode, med ansvar for lojalitetsprogrammer. Inn i Los & Co tar hun med seg solid CRM-erfaring, som hun gleder seg til å utvikle videre.

– Skuret huser strålende folk, strålende beliggenhet og strålende lunsj. Viktigere enn det, er den varierte kundemassen og spennende arbeidsoppgaver som jeg gleder meg veldig til å jobbe med, forteller Anniken.