Konkurranse!

Los & Co fikk bronse i Performance Awards 2019

Diplom til web

Bronsen, i kategorien Leads Performance, ble tildelt for et digitalt leadsprogram som Los & Co har utviklet for EiendomsMegler 1. Juryen mener arbeidet 'bør bli ansett som et best practice-case for eiendomsbransjen'.

Dato

7. Oktober 2019

Skrevet av

admin

Kategori

Konkurranse

Les mer om digitalt leadsprogram her.

Utgangspunktet for prosjektet var EiendomsMegler 1s ønske om å få flere henvendelser fra potensielle kunder og bedre kvalifiserte leads. Løsningen, som er basert på omfattende analysearbeid og innholdsproduksjon, er et økosystem for eiendomsmeglerkjedens digitale kommunikasjon. Resultatet er en økning i antallet leads på 33 prosent.

I juryens uttalelse heter det at:

«Bronse i kategorien ‘Leads performance’ går til et arbeid med godt gjennomført multi touch-tankegang som gir prospektive kjøpere en bruksverdi. Med måten det er tenkt kundereise med innhold som er tilpasset kundens behov har de her klart å skape et økosystem som kan skape gode resultater i lang tid fremover. Juryen er overbevist om at dette er noe av det beste de har sett for eiendomsbransjen, og at arbeidet bør bli ansett å være et best practice-case for eiendomsbransjen.»