Telia valgte Los & Co

Teamet som jobber med Telia

Etter en omfattende byråkonkurranse ble det avgjort at Los & Co er Telias nye byråpartner.

Dato

20. August 2018

Skrevet av

Christina Lystad

Allerede i mai samarbeidet Los & Co med Telia om en ny kampanje som blant annet inneholdt appen Telia Soundmaker. Med Kygo i spissen ville Telia gi folk verktøyene de trenger for å lage musikk – en app som gjør det superenkelt å lage sin helt egen hitlåt og deretter dele den med andre musikkelskere.

Uavhengig av vårkampanjen varslet Telia-sjef Håkon Lofthus en ny byråkonkurranse før sommeren, og midt i ferien ble det klart at Los & Co vant pitchen.

– Etter en svært grundig og omfattende pitcheprosess, var det ekstra moro å vinne. Vi har blitt møtt av et interessert og ambisiøst team fra Telia, så det blir veldig spennende å jobbe videre med nye prosjekter utover høsten, sier Jan Christian Fosseidbråten styreleder i Los & Co.

Det nye samarbeidet startet opp allerede i begynnelsen av august. I Los & Co vil det primært være to kreative team som skal jobbe med den nye kunden fremover. Også kundeansvarlig Ingunn Kristensen, som jobbet mye med Kygo-kampanjen i våres, blir med på videre arbeid.

– Det er kjempegøy at Los & Co kan fortsette det gode samarbeidet vi hadde med Telia før sommeren. Telia er en fremoverlent kunde som jeg gleder meg veldig til å jobbe videre med, da særlig fordi det er spennende å se hvilke muligheter teknologien skaper for teleselskapet, forteller Ingunn.