Ledige Stillinger

Er du vår nye Digital Media Planner?

 

Ved å forene kreativitet og forretningsforståelse er ambisjonen vår å være et av Norges ledende miljøer innen merkevarebygging. Vi startet opp i 2008, og teller i dag 68 personer. Los & Co, som også ble kåret «Årets Byrå» i 2018, holder til i Skur 41 på Vippetangen i Oslo. Vi jobber i dag med kunder som Hurtigruten, Eidsiva Energi, Nettbuss, EiendomsMegler1 og Euronics.

Vi ser etter en Digital Media Planner som ønsker et operativt ansvar for å koordinere planer og kjøp i digitale kanaler på vegne av våre kunder.

Stillingen dreier seg i hovedsak om gjennomføring (kjøp), optimalisering og rapportering av digitale mediekjøp i samsvar med eksisterende medieplaner. Stillingen vil også innebære noe Community Management, som planlegging av posteplaner og årshjul, koordinering av innhold til sosiale medier og spredning av innholdet. Det er en stor fordel om du har erfaring med kjøp eller innholdsproduksjon i/til sosiale medier.

I dag jobber du kanskje med lignende aktiviteter i et byrå, mediehus eller en markedsavdeling. Du er oppdatert på trender i markedet og liker å jobbe strukturert med planlegging og gjennomføring av digitale mediekjøp. Vi ser gjerne at du har et par års relevant arbeidserfaring.  Det er også fint om du er kjent med Google Analytics, Google Ads / AdWords, Adform/Appnexus, Business Manager, eller har erfaring med andre publiseringsverktøy for SoMe.

Hovedoppgaver

  • Planlegging og gjennomføring av digitale medieplaner i samarbeid med rådgiver
  • Optimalisering og overvåking av kampanjer
  • Rapportering og evaluering basert på kampanjemålsetningene
  • Utvikle årshjul og posteplaner

Kvalifikasjoner

  • Høyere utdannelse innen markedsføring eller økonomi
  • Relevant erfaring innenfor sosiale medier eller andre digitale kanaler
  • En generell god forståelse og interesse for digital markedsføring og trender i markedet
  • Erfaring med verktøy som Business Manager, Fanbooster, Adobe Social, Google Analytics e.l.
  • Strukturert og nøyaktig
  • Positiv og trives i en hektisk hverdag

 

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Ellen Fougner, eller send din CV og søknad til: ellen@losco.no. 

Søknadsfrist: Snarest

 


Vi er alltid interessert i å høre fra flinke personer. Ta gjerne kontakt med Ellen Fougner ellen@losco.no

 

BESØKSADRESSE

Skur 41
Vippetangen
0150 Oslo

POSTADRESSE

Postboks 398
Sentrum
0103 Oslo

Vi benytter cookies

Los & Co AS samler inn opplysninger om besøk på losco.no via informasjonskapsler. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettstedet. Godtar du at vi samler data om besøket ditt til dette formålet? Om det ikke er greit, lagrer vi ingen informasjon om besøket ditt.