Vi er Los & Co

Vi vokste opp ved havet

I 2008 bestemte blant andre Jo Espen, Ragnar og Jan Christian seg for å følge drømmen om å seile sin egen skute. Los & Co er inspirert av havet, og av skipslosen som skaper trygghet under vanskelige forhold. Med mange venner og lite penger fikk de leie Skuret på Vippetangen av Oslo Havn.

«Losen har som yrke å hjelpe og føre fartøy i havn
gjennom vanskelige farvann»

Ambisjonen var å bli et ledende miljø innen merkevarebygging, gjennom å forene forretningsforståelse og kreativitet. Ingen liten ambisjon. Akkurat som å mestre havet.

Markedsføring basert på innsikt

Vi forstår før vi forteller. Markedsføring basert på kulturforståelse er vårt DNA. Kulturforståelse handler om å vite hvordan en syklist, fotballsupporter eller bærplukker er. For å treffe ønsket målgruppe, er vi opptatt av å forstå dem vi snakker med. Vi jobber ikke bare for vår egen kunde, men like mye for kundens målgruppe.

Vi vil skape noe folk bryr seg om. Som folk forstår og ønsker å bruke. Vi vil skape noe som folk oppfatter og ønsker å engasjere seg i. Noe kunden trenger. Det er mange virkemidler som må beherskes for å skape gode resultater. Noen oppgaver er du best skikket til å gjøre selv, andre behersker vi. Når vi trenger å samarbeide med flere, så anbefaler vi det.

Kompetanseområder i Los & Co

Som er tverrfaglig byrå, tilbyr vi spisskompetanse innen flere fagområder. Og vi setter vår ære i å integrere virkemidlene på en måte som skaper resultater.

Ikon for Kreativitet og innholdsutvikling

Kreativitet og Innholdsutvikling

Kompetanseområdet Innholdsutvikling består av kreatører og journalister som skaper både kreativt og redaksjonelt innhold til alle flater.

Vi har folk fra Westerdals og fra journalistikkhøgskoler. Erfaringen spenner fra 0 til 30 år i mediehus, PR-byråer og de største reklamebyråene både i Norge og internasjonalt. Våre kreatører har vunnet priser i effekt- og kreativitetskonkurranser, som Stella, Gullblyanten og i Cannes.

 

ikon for Design og Produktutvikling

Design og Produktutvikling

Vi jobber med design til print og digitale flater. Ønsker du friske tanker rundt identitetsutvikling, produkt- og pakningsdesign, så snakker vi gjerne med deg. Vi gjør også små og mellomstore prosjekter innen digital produkt- og tjenesteutvikling.

Designerne kommer fra ulike fagmiljøer, der mange har lang erfaring fra rene designbyråer mens andre har jobbet tverrfaglig innenfor reklame eller grafisk for virksomheter. Designerne har flere ganger fått Merket for god design for sine oppdragsgivere.

 

 

ikon for Media Solutions

Media Solutions

Vi jobber med medierådgivning direkte mot kunder, men opererer også som interne ressurser mot kundeteam der kunden ikke bruker Los & Co til mediehåndtering. Vi har spesialkompetanse innen Social Media Management, Influencer Marketing, CRM og SEO-rådgivning, men også kompetanse på rådgivning rundt de tradisjonelle mediekanalene.

Folka kommer fra mediebyråer, markedsavdelinger, CRM-miljøer, rene digitale rådgivningsmiljøer og oppstartsvirksomheter.

Som sertifisert Google-partner gjør vi mediekjøp knyttet til hele Google-sfæren (AdWords, YouTube og Gmail), og vi jobber tett med Facebook der vi mottar jevnlige oppdateringer om utvikling i annonseprodukter.

 

 

Ikon for Kundesamarbeid

Kundesamarbeid

Konsulenter og prosjektledere har den daglige kontakten med våre oppdragsgivere. Her utarbeides strategiske planer og budsjett, samtidig som alle prosesser kvalitetssikres og følges opp i tråd med avtalte leveranser.

Konsulentenes bakgrunn er fra andre reklame- og innholdsbyråer, mediebyråer og kundesiden hos noen av Norges største merkevarer. Prosjektlederne er vant til å følge opp store produksjoner som omhandler alle flater.

Personvern

Vi tar godt vare på personopplysningene du deler med oss, enten du er ansatt, kunde eller på en annen måte i kontakt med Los & Co. Les mer om hvordan vi behandler dine data her.

Få nyhetsbrev fra oss!

Ønsker du å holde deg oppdatert på det som skjer hos Los & Co? Meld deg på nyhetsbrevet.

BESØKSADRESSE

Skur 41
Vippetangen
0150 Oslo

POSTADRESSE

Postboks 398
Sentrum
0103 Oslo

Vi benytter cookies

Los & Co AS samler inn opplysninger om besøk på losco.no via informasjonskapsler. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettstedet. Godtar du at vi samler data om besøket ditt til dette formålet? Om det ikke er greit, lagrer vi ingen informasjon om besøket ditt.